לןגן

פשטידת ספגטי ואפונה

מאת: אביה עייני, פורסם: 05/05/2018 | 21:35

תקציר המתכון: טעים מאוד😄

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מצרכים

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה:

  2. 1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות יצרן בתוספת מלח, מסננים ושומרים בצד.

  3. 2. מטגנים את הבצל עד להזהבה, מתבלים ומוסיפים את האפונה לדקותיים תוך כדי ערבוב.

  4. 3. מערבבים את כל המצרכים יחד עם הביצים, משמנים את תחתית התבנית ויוצקים את תכולת העיסה לתבניות.

  5. 4. מכניסים למרכז תנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות ואופים למשך כ 40 דקות עד להשחמה.

  6. בתאבון:)