לןגן

רוזלאך

מאת: Sagit Shemer Reuven, פורסם: 05/05/2018 | 21:29

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. * לנפות את הקמח.


  2. * 2
בקערת המקסר עם וו לישה.


  3. * 3
לערבב את הקמח, מים , שמן זית ושמרים..


  4. * 4
להוסיף אחרי כמה דקות לישה את הקורט מלח..


  5. * 5
הבצק צריך להיות גמיש ונוח ..


  6. * 6
להניח לתפיחה לפחות לשעה..


  7. * 7
לאחר שעה , לחלק לכדורים.


  8. * 8
לחמם מעט את הנוטלה שיהיה קל למרוח אותו..


  9. * 9
לרדד כל כדור כמה שיותר דק, ניתן לקמח את המשטח בכדי שלא ידבק..


  10. * 10
למרוח בנדיבות מה נוטלה .


  11. * 11
על הבצק, להניח בתבנית..


  12. * 12
לחרוץ חתיכות לפי הגודל הרצוי לכן..


  13. * 13
לאפות בתנור שחומם מראש.


  14. * 14
על 220 מעלות ,.


  15. * 15
בדיוק 10 דקות..


  16. * 16
לקרר ולפזר אבקת סוכר מעל..


  17. * 17
לשמור בכלי אטום..


  18. * 18
מומלץ להכפיל כמויות ..


  19. * 19