לןגן

חטיף סניקרס

מאת: Sagit Shemer Reuven, פורסם: 05/05/2018 | 21:03

קטגוריה: טבעוניים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ערה להניח את כל המרכיבים 

  2.  

  3. לערבב טוב טוב עד שאחיד 

  4.  

  5. להעביר לתבנית מלבנית מרופדת בנייר אפייה 

  6.  

  7. להדק ממש טוב ולהניח במקפיא 

  8. שכבה שניה 

  9. במעבד מזון להניח את כל המרכיבים 

  10.  

  11. לעבד כמה דקות למשחה סמיכה מאוד וחלקה 

  12.  

  13. להוציא את התבנית מהמקפיא 

  14.  

  15. להעביר את התערובת לתבנית, ליישר ולהחזיר למקפיא 

  16. שכבה שלישית 

  17. בסיר טפלון להמיס יחד שוקולד וקרם קוקוס 

  18.  

  19. להוציא את התבנית מהמקפיא

  20.  

  21. להעביר את תערובת השוקולד לתבנית (אפשר לשמור קצת בצד כדי לקשט כמו שאני קישטתי)

  22.  

  23. ליישר ולהכניס למקפיא לשעה וחצי – שעתיים (אבל לא לשכוח אותה שם, שלא תקפא!) 

  24. הכנה 

  25. להוציא מהמקפיא כשיציב מאוד גם במרכז אבל לא קפוא לחלוטין 

  26.  

  27. לשחרר מהתבנית ולהעביר למשטח עבודה ישר 

  28.  

  29. בעזרת סכין חדה לחתוך מלבנים או ריבועים ולקשט כאהבת נפשכם (מישהו אמר בוטנים?!