לןגן

דלעת ערמונים מוקרמת

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 05/05/2018 | 10:52
דלעת ערמונים מוקרמת

תקציר המתכון: וואי כמה טעים !!

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. נקצוץ בצל קטן עם 50 גרם חמאה

  2. נוסיף חופן פטריות קצוצות קטן לטיגון

  3. תפוח אדמה חתוך לקוביות קטנות

  4. בטטה מתוקה חתוכה לקוביות

  5. לטגן כמה דקות

  6. לתבל באגוז מוסקט,מלח,מעט קינמון ופלפל שחור גרוס

  7. נוסיף מיכל שמנת להקצפה עד לרתיחה ולכבות את הגז.

  8. נמזוג לכל חצי דלעת מכמות הבלילה נתבל מלמעלה קצת פלפל שחור גרוס ,נכניס לתנור שחומם מראש 200 מעלות ,אין צורך לכסות.

  9. אחרי שעה בערך נמניך ל 160 ונבדוק עם סכין או מזלג אם מוכן

  10. נוציא את התבנית נפזר על כל אחת גבינת פרמזן מגורדת ,מעט שומשום שחור עד להזהבה ,בתאבוןןןן