לןגן

מחשי עם תפוחי אדמה

מאת: דינה כהן, פורסם: 05/05/2018 | 09:20
מחשי עם תפוחי אדמה

תקציר המתכון: מכינה אותו שנים אבל אחרת

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) שמים את הבשר בקערה

  2. 2)בקערת המיקסר שמים כוסברה שום והעגבניות וקוצצים לקיצוץ גס מוספים לבשר

  3. 3)שמים במסננת את הבצל הקצוץ וממלחים מעט מנחים ל3 דק' שוטפים טוב וסוחטים ומוסיפים לבשר

  4. 4) מרטיבים את הלחם סוחטים ומפוררים טוב טוב ומוסיפים לבשר

  5. 5) מוספים את כל התבלינים וערבב ביד רטובה טוב טוב לא עם מרגשים יבש לטפטף מעט מים ולערבב טוב בסוף להוסיף ביצה ולערבב

  6. לקחת 2 קערות אחת לקימוח והשניה לבלילה לשים מים וכף רסק עגבניות לערבב ולהוסיף את הבצים מכנים קציצות וסוגרים אותם התפוח אדמה כמו סנדוויץ' מקומיים טובלים בביצה ומטגנים בשמן עמוק וחם עד להזהבה מכנים רוטב עגבניות עם פפריקה מתוקה כורכום פלפל שחור מלח מעט שמן ושום ומעט מרק עוףומעט מים מביאים לרתיחה מנחים את הקיצוץ ומוסיפים מים עד גובה הקציצות על אש נמוכה חצי שעה