לןגן

טורט שוקולד של רגב

מאת: ,לימור שמואלי, פורסם: 05/05/2018 | 06:43

תקציר המתכון: עשיתי

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

גנאש

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה:

  2. מערבבים את כל הרטובים ביחד :הביצים,שמן,נס קפה,והסוכר

  3. מערבבים את כל היבשים ביחד

  4. מוסיפים יבשים בשתי פעמים לתערובת הרטובים

  5. ומערבבים עד שהכל נטמע

  6. לא לערבב מיד כדי שהעוגה לא תצא חנק.

  7. 2 אינגליש או עגולה 22 אופים את העוגה ב-160 מעלות בטורבו רבע שעה אופים את העוגה עוד 27 דקות עם נייר כסף מעל

  8. כשהעוגה יוצאת מהתנור

  9. שופכים חצי כוס נס קפה ממותק (ללא חלב)רותח מעל העוגות

  10. שופכים את הגנאש מעל העוגות

  11. העוגה משתבחת אחרי שעתיים