לןגן

עוגת גבינה עם ריבת פירות יער וקרם

מאת: Sari Noy, פורסם: 05/05/2018 | 00:12
עוגת גבינה עם ריבת פירות יער וקרם

תקציר המתכון: אחת הטעימות ........

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לתחתית

לקרם מעל

אופן הכנה

  1. לתחתית:

  2. לערבב ולהדק היטב את פירורי הביסקוויט לתבנית 26, להכניס

  3. למקרר עד שהקרם יהיה מוכן.

  4. הכנה:

  5. להכין 2 קערות.

  6. 1. קערת המיקסר ובה החלבונים.

  7. 2. קערת הרטובים- הגבינות ,החלמונים והלימון.

  8. להקציף במהירות גבוהה את החלבונים , להוסיף את הסוכר לאט,לא בבת אחת. להקציף לקצף לבן ורך.

  9. בקערה נפרדת לערבב את הגבינות עם החלמונים והלימון. לערבב עד איחוד שלא יהיו גושים.

  10. להכניס לתערובת הזאת את היבשים- הקמח,קורנפלור והאינסטנט פודינג. לערבב עם מטרפה ידנית עד שאין גושים.

  11. לאחד תערובות.

  12. להעביר את העיסה שהחלמונים בתוכה לתוך קצף החלבונים ולערבב במהירות הכי הכי נמוכה.

  13. להעביר את תוכן העיסה על תחתית הביסקוויטים ולהכניס לתנור שחומם מראש (עם תבנית מים בתחתית התנור) על חום 200 מעלות למשך 15 דקות.

  14. להוציא את העוגה מהתנור ולהנמיך את התנור לחום 160 מעלות. להעביר סכין מסביב לדפנות העוגה כדי שתתפח ולא תתבקע.

  15. להמשיך אפייה בחום 160 מעלות למשך שעה ועשרים לערך ועד שהיא שחומה למעלה,לאחר שהעוגה מוכנה, לכבות את התנור ולא לפתוח ,להשאיר את העוגה בפנים.

  16. לאחר שהעוגה התקררה למרוח ריבת פירות יער מעל, לאחר מכן למרוח את הקרם מעל, אפשר לפזר אגוזים מרוסקים מעל.

  17. בתאבון (: