לןגן

אורז לבן

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 04/05/2018 | 07:07
אורז לבן

תקציר המתכון: אחד אחד

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם את השמן

  2. לטגן את האורז כדקה על השמן

  3. להוסיף מלח פלפל ומים רותחים לערבב

  4. לסגור מכסה ...לבשל 15 דקות להבה פתוחה

  5. להסיר מכסה

  6. לפתוח את האורז עם מזלג

  7. לכסות מכסה לכבות את הגז ולהשאיר את המכסה סגור לעוד 5 דקות ואז להגיש