בורקס בשר
מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 04/05/2018 | 07:00
קטגוריה: מאפים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
חצי קילו בשר טחון מאת אילנית בניזרי
-
בצל קצוץ קטן
-
חופן כוסברה
-
לטגן את הבצל במעט שמן עד שישחים,להוסיף חצי כפית כורכום כפית פפריקה,להוסיף את הבשר טחון,לערבב עם מזלג,להוסיף חופן כוסברה קצוצה,כפית בהרט מלח ופלפל שחור ,לערבב כל הזמן כעשרים דקות עד שהבשר משנה את ציבעו ומוכן,לצנן.
אופן הכנה
-
בצק עלים של מעדנות
-
למלא איך שרוצים ריבועים או רולדות
-
הכנתי 3 רולדות
-
למרוח ביצה ושומשום
-
לאפות 200 מעלות עד להזהבה