לןגן

פרגיות בצלצלי שאלוט ופטריות בתנור

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 04/05/2018 | 06:49
פרגיות בצלצלי שאלוט ופטריות בתנור

תקציר המתכון: עונג של מנה !

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מאת אילנית בניזרי...נכניס את כל המרכיבים לקערה נערבב היטב

  2. נעביר לכלי מותאם לתנור

  3. נפזר שומשום לקישוט

  4. נכסה בנייר כסף ..נחורר כמה חורים ליציאת האדים

  5. נכניס לתנור חום 200 מעלות ( קו עליון וקו תחתון)

  6. כעבור חצי שעה נסיר נייר כסף נמניך ל170 מעלות לעוד כ 30 דקות מידי פעם נשקה עם הרוטב שנוצר

  7. שימו לב אין צורך במים !!

  8. הפרגיות והפטריות מגירות נוזלים