תקציר המתכון: עונג של מנה !
קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
מאת אילנית בניזרי...נכניס את כל המרכיבים לקערה נערבב היטב
נעביר לכלי מותאם לתנור
נפזר שומשום לקישוט
נכסה בנייר כסף ..נחורר כמה חורים ליציאת האדים
נכניס לתנור חום 200 מעלות ( קו עליון וקו תחתון)
כעבור חצי שעה נסיר נייר כסף נמניך ל170 מעלות לעוד כ 30 דקות מידי פעם נשקה עם הרוטב שנוצר
שימו לב אין צורך במים !!
הפרגיות והפטריות מגירות נוזלים