לןגן

דגים חריפים אש

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 04/05/2018 | 03:50
דגים חריפים אש

תקציר המתכון: דגים חריפים טעימים עם חלה טרייה מעדן

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים מעט שמן בסיר רחב, חותכים את הפלפלים המתוקים לרצועות דקות ומטגנים, מוסיפים את פרוסות העגבניות, את כל שיני השום והפלפלים החריפים, חצי כף פפריקה,מערבבים היטב ומוסיפים חצי כוס מים. מבשלים על אש קטנה עד שהמים מתאדים והרוטב סמיך.

  2. בקערה שמים את יתרת השמן, הפפריקה ומלח ומערבבים היטב. טובלים את הדגים בתערובת ומניחים בסיר. את יתרת התערובת שופכים על מעל הדגים. מבשלים בערך 20-3- דקות.

  3. אפשר להוסיף כוסברה קצוצה ופטרוזיליה קצוצה.