לןגן

לביבות בטטה

מאת: יערה דרור, פורסם: 16/03/2015 | 20:35
לביבות בטטה

תקציר המתכון: לביבות בטטה טעימות בטירוף! מתאים כמנת פתיחה או נשנוש קל בארוחת ערב.

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 4, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מגרדים את הבטטות בחלק הדק של המגרדת

  2. סוחטים את הבטטה ומוציאים את הנוזלים

  3. מוסיפים את יתר המרכיבים, ביצים, קמח, מלח ופלפל

  4. מכינים את הלביבות בידיים, לוקחים מהעיסה ומועכים מעט עד לקבלת עיגול פחוס

  5. מטגנים על להבה בינונית. אני טיגנתי עם 5 כפות שמן

  6. אפשר להגיש עם שמנת חמוצה. משדרג את הארוחה

  7. בתיאבון :)