לןגן

ברוקולי מוקרם

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 03/05/2018 | 21:24
ברוקולי מוקרם

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת 🥦🥦🥦🥦🥦

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) מבשלים את הברוקולי במים ומסננים שמים בצד

  2. 2)מטגנים את השום עם החמאה

  3. 3)שופכים את השמנת עם החלב ואת כל השאר מבשלים תוך כדי ערבוב

  4. עד לקבלת רוטב סמיך

  5. 4)מסדרים את הברוקולי בתבנית כלשהו ושופכים את הרוטב

  6. 5)מפזרים גבינה פרמזן או אמנטל או כל גבינה אחרת תבוא לברכה

  7. 6) אופים בתנור שחומם מראש ל 180מעלות 🎚

  8. כ 30 דק ⏲

  9. ומגישים🍴

  10. bonne appetti