לןגן

עוגת לימון-פרג בחושה, זריזה של סבתא לאה

מאת: לאה מאיר, פורסם: 03/05/2018 | 20:26
עוגת לימון-פרג בחושה, זריזה של סבתא לאה

תקציר המתכון: מעולה, עסיסית, נהדרת, קלה להכנה, בוחשים הכל בקערה אחת ולתנור.

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור אפייה ל-180 מעלות.

  2. בקערה גדולה שמים את הביצים, סוכר ומערבבים בעזרת מטרפה ידנית 2-3 דקות עד לקבלת קצף בהיר ותפוח

  3. מוסיפים את השמן, גרדת הלימון, מיץ הלימון, תמצית וניל וטורפים לעוד 2 דקות נוספות.

  4. מוסיפים הקמח, הפרג והמלח וטורפים היטב עד לקבלת תערובת חלקה

  5. משמנים היטב את תבנית האפייה, יוצקים לתוכה את התערובת ואופים 35 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש

  6. מוציאים ומקררים

  7. בוזקים אבקת סוכר ומגישים

  8. טיפ: לא אוהבים פרג? פשוט אל תוסיפו אותו לעוגה ותאפו עוגת לימון מהממת

  9. ניתן להקפיא את העוגה

  10. זהו מוכן! כדאי נסו, עוגה מהממת וטעימה בכלום עבודה וגם אחלה פתרון לאורחים של הרגע

  11. בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה