לןגן

עוף בורגול ואיטריות

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 02/05/2018 | 08:03
עוף בורגול ואיטריות

תקציר המתכון: מנה מזינה בסיר אחד

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 5 חלקי עוף

  2. איטריות דקות כ2 חופנים

  3. 2 בצלים

  4. תבלינים

  5. בורגול

  6. אופן ההכנה....

  7. לטגן את האיטריות עם 2 כפות שמן עד שישחימו לשים בצד,לטגן 2 בצלים קצוצים עד אזהבה עם עוד 2 כפות שמן ,נוסיף עוד 4 כפות שמן לסיר ונטגן את חלקי העוף משני צדדיו עם מיכסה סגור,נוסיף 2 כוסות מים ונבשל את העוף כ20 דקות נוסיף כ2 כוסות בורגול עבה שטוף וברור,2 גזרים מגורדים מעל את הבצל שטיגנו ואת האיטריות נתבל כף מלח,כפית פלפל שחור,כף מרק עוף אפשר קורט כרכום להוסיף מים רתוחים עד גובהה הבורגול בדרך כלל 1 כוס בורגול 2 כוסות מים ,לכסות מיכסה ולבשל על להבה נמוכה עד כול ספיגת הנוזלים ..בהצלחה אורה....