תקציר המתכון: טעם גן עדן, מהירת הכנה ונטרפת בדקות
קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
מחממים תנור ל- 180 מעלות
במחבת מטגנים בשמן זית את הבצל הקצוץ עד הזהבה.
מוסיפים את שאר מוצרי הרוטב ומערבבים היטב.
מבשלים על אש בינונית כ- 5 דק' עד צמצום הרוטב.
לקערה מכניסים את תערובת הגבינות ומערבבים היטב.
משמנים תבנית בינונית ומניחים בה שכבת רוטב דקה ושכבת עלי לזניה .
מניחים על העלים שכבת גבינה דקה ומיישרים לשכבה אחידה.
יוצקים שכבת רוטב בשכבה דקה ומלמעלה שוב מניחים עלי לזניה שכבת גבינות ורוטב. מפזרים מלמעלה את הגבינות המגורדות.
מכניסים לתנור ל- 40 דק' או עד הזהבת הגבינה מלמעלה.
מוציאים מהתנור ונותנים להתייצב כ- 10 דק'.
ניתן להכין יום קודם, לשמור במקרר ולחמם לפני ההגשה בתנור - בתיאבון ♥