לןגן

טארט אגסים עם קרם פודינג וניל

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 01/05/2018 | 14:32
טארט אגסים עם קרם פודינג וניל

תקציר המתכון: מתאים לחג שבועות ולכל ימות ימות השנה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. של הבצק

  2. 1) מערבבים את הקמח עם אבקת סוכר, אבקת שקדים עד לאיחוד

  3. 2) מכניסים את החמאה עד לקבלת מרקם של חול ואז את החלמונים ולשים עד לקבלת בצק רך וחלק

  4. 3) מכניסים לקירור כ 30 דק⏱ לאחר מכן מרדדים לעובי

  5. של 1/2 ס"מ ומניחים על תבנית יורדת עגולה בקוטר 24 ס"מ

  6. 4) מקציפים את הפודינג וניל עם החלב לקבלת קרם יציב לאחר מכן את ללא מיקסר מכניסים את הביצים ותמצית וניל

  7. עד לאיחוד

  8. 5)שופכים את הקרם לקלתית בצורה שווה

  9. 6)חותכים את האגסים לפלחים ולא לפרק אותם ,מניחים אותם על הקרם וניל ושמים כמה שקדים על הקרם בלבד

  10. 7) אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ 40 דק ⏱ומורחים קצת ריבת משמש להברקה ומכניסים את הפאי לקירור להתייצבות

  11. בהצלחה לכולם