לןגן

אלפחורס במילוי נוגט

מאת: לילך טייב, פורסם: 01/05/2018 | 07:33
אלפחורס במילוי נוגט

תקציר המתכון: אותו האלפחורס, אותה העוגייה, רק במילוי קצת שונה מהמקובל -במילוי נוגט - טעים יאמי יאמי, שווה לכם להכין ולנסות.

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבצק

למלית

לציפוי

אופן הכנה

  1. מעבדים חמאה ואבקת סוכר במיקסר עם וו גיטרה לתערובת חלקה ואוורירית. מוסיפים חלמונים ומעבדים, עד שהתערובת אחידה.

  2. מנפים קמח לתערובת ומוסיפים את הפודינג והקורנפלור גם כן, ומעבדים עד לקבלת בצק אחיד. יוצרים כדור, עוטפים בניילון ניצמד ומעבירים למקרר לחצי שעה.

  3. מחממים תנור ל-170 מעלות. מרדדים את הבצק לעלה בעובי 1/2 ס"מ וקורצים לעיגולים בקוטר 5 ס"מ. (עם קורצן לעוגיות עגול, או עם הפקק של המים בטעמים).

  4. מניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כ-15 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות מעט. מצננים לחלוטין.

  5. מורחים כפית ממרח נוגט על עוגייה ומצמידים לה עוגייה ריקה, ליצירת סנדוויץ', לוחצים מעט את העוגיות, כדי שממרח הנוגט יבצבץ מן השוליים, ומורחים את הממרח שיוצא סביב השוליים בעזרת הכפית. כך עושים עם כל העוגיות.

  6. מגלגלים את העוגיות בקוקוס ויאמי איך שמתענגייייים....