קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 5, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
לקצוץ בצל לקוביות קטנות.לטגן את החמאה על מחבת עמוקה שתספיק להכלת כל הרוטב. שהחמאה מומסת היטב להוסיף את הבצל הקצוף לקוביות קטנות לתת לו להזהיב ולהוסיך את הפטריות להמתין עד שהן מתרככות ואז להוסיף את אבקת המרק פטריות ולערבב היטב.
להוסיף 2 מיכלי שמנת לבישול לערבב היטב למרקם אחיד ולאחר מכן לשפוך חצי חבילת קוטג'.
לערבב ולהשאיר על אש נמוכה עד שהקוטג' נמס תוך כדי להמליח ולפלפל לפי הטעם ולהוסיף קורט של אגוס מוסקט לא חייב אך מוסיף המון.
כמובן שמרתיחים לפני הכל את הפסטה במים עם מלח וכפית שמן זית . כשהפסטה רכה להעביר למסננת ולשטוף במים קרים עם טיפה שמן כדי שהם לא ידבקו.
אחרי שהרוטב מוכן ורותח לכבות את האש ולמזוג מנת פסטה עם רוטב למעלה. בתאבון!