לןגן

עוגה בחושה עם נגיעות תפוח,אגוז וקינמון-דורית כהן

מאת: דורית כהן, פורסם: 01/05/2018 | 00:53
עוגה בחושה עם נגיעות תפוח,אגוז וקינמון-דורית כהן

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב את כל מרכיבי הבלילה.

  2. אין צורך להקציף ביצים.

  3. בקערה קטנה לערבב את אגוזי המלך הגרוסים, הקינמון , הסוכר והתפוחים.

  4. בינתיים נשמן תבנית אינגלישקייק ,

  5. נשפוך לתוכה מחצית מהבלילה,ומעליה את התפוחים והאגוזים,

  6. מעל לכל נשפוך את יתרת הבלילה .

  7. ניקח סכין ונחרוץ מעט בין שתי הבלילות .

  8. לאפות בחום 180 מעלות

  9. עד להזהבה .

  10. בתאבון ובהצלחה 🌹