לןגן

בייגלה מקלות

מאת: שרה יוסף, פורסם: 30/04/2018 | 20:28

תקציר המתכון: קרנצ'י וטעים

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערה שמרים סוכר וכוס מים להמתין 10 דקות

  2. להוסיף את שאר המצרכים וללוש לקבלת בצק נעים

  3. לכבות ולהתפיח בערך חצי שעה

  4. ללוש ושוב התפחה של חצי שעה

  5. לחלק לכדורים קטנים

  6. לתת לנוח ולעשות מקלות בייגלה לגלגל בשומשום או קצח

  7. להניח בתבנית על נייר אפיה

  8. לחמם תנור 200 מעלות

  9. ולאפות בערך 25 דקות

  10. כשמתקבל צבע חום

  11. לקחת כוס עם מעט מים ומעט מלח ולהבריש במהלך האפיה 3 פעמים

  12. זה נותן לבייגלה להיות קרנצ'י

  13. אפשר בסוף האפיה להבריש עם שמן זית עם שום שמיר או שמן זית עם זעתר או רק שמן זית

  14. בהצלחה