לןגן

סלט ירוק עם פצוחים ברוטב סילאן

מאת: לילך טייב, פורסם: 29/04/2018 | 11:08
סלט ירוק עם פצוחים ברוטב סילאן

תקציר המתכון: סלט מושלם לאירוח! עם המון עשבי תיבול ופיצוחים שונים ברוטב סילאן משגע!

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קוצצים את כל הירק (עשבי התיבול) שמים בקערת הגשה, מוסיפים חמוציות, שזיפים מיובשים, פקאנים, קשיו, אגוזי מלך ובוטנים. מערבבים הכל יחד.

  2. בקערה קטנה נפרדת שמים מיץ לימון, שמן זית, סילאן, מלח ופלפל ומערבבים היטב. יוצקים את הרוטב שהתקבל מעל הסלט, מערבבים ומגישים.