תקציר המתכון: השניצל הוא רק על בסיס של קמח וביצים. יוצא טעים ומיוחד
קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד
שוטפים את השניצלים ומיבשים במגבת נייר
בצלחת שטוחה שמים את הקמח
בקערה שמים את הביצים ואת התוספת שאוהבים ומערבבים לבלילה
אופן הכנת השניצל:
מחממים שמן במחבת.
מקמחים כל יחידה של שניצל בקמח מנערים שמים בתוך בלילת הביצים ושוב בקמח ומטגנים עד להזהבה.
כך עושים עם כל השניצלים.
אני מכינה כמות גדולה, חלק מטגנת לאותו חום וחלק מטגנת חצי טיגון ומקפיאה.
כשרוצה מוציאה מההקפאה מפשירה ומטגנת.