לןגן

עוגת ביסקוויטי עם גבינה בציפוי ממרח לוטוס וזילוף קצפת

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 29/04/2018 | 04:39
עוגת ביסקוויטי עם גבינה בציפוי ממרח לוטוס וזילוף קצפת

תקציר המתכון: מתאים לחג שבועות ולכל ימות השנה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לציפוי

לזילוף

אופן הכנה

  1. 1) מכניסים למיקסר את הגבינות פודינג וניל חלב וסוכר ומקציפים עד לאיחוד

  2. 2)מניחים שקף סביב רינג בקוטר 24 ס"מ וטובלים ביסקוויטים בנס קפה פושר ומתחילים לסדר בתחתית

  3. 3)שופכים 3 כפות של תערובת הגבינה ומיישרים ושוב ביסקוויטים ושוב תערובת וממשיכים עד שהתערובת נגמרת ומסיימים בגבינה מכניסים את העוגה למקפאי לשעה⏱

  4. 4) מכניסים למיקרוגל את הממרח לוטוס שופכים על העוגה ומכניסים למקרר להתייצבות

  5. 5) מקציפים את הפודינג וניל שמנת מתוקה וחלב עד ליציבות , מכניסים לשקית סילוף

  6. ומזלפיף

  7. בהצלחה