לןגן

פרשקי-כיסוני בצק במילוי גבינות

מאת: נדיה אביזוב גדלוב, פורסם: 29/04/2018 | 01:22
פרשקי-כיסוני בצק במילוי גבינות

תקציר המתכון: כיסוני בצק במילוי גבינות לשבועות לצד סלט ירקות וביצה קשה...

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לבצק

תערובת גבינות

אופן הכנה

  1. לערבב את א. אפייה עם הקמח ואז להוסיף את שאר המרכיבים וללוש לבצק, בסוף הלישה ללוש עם עוד 3 כפות שמן, לתת לבצק לנוח למשך שעה ואז לעבוד איתו. הבצק אינו דביק ונוח לעבודה ולעבוד עם מעט קמח.

  2. לחלק ל 40 חי׳ לכדרר לכסות בניילון, לרדד לעלה דק לשים כף מהמלית ולסגור היטב. לטגן בשמן חם.