לןגן

רוגלך נטרף כפיצוחים- נורית ג.

מאת: נורית גיספן, פורסם: 28/04/2018 | 09:11
רוגלך נטרף כפיצוחים- נורית ג.

תקציר המתכון: רוגלך שהכנתי שנים..לבתי קפה טעימים ומיוחדים! קטנים, פריכים..קרנצ'ים! מ-מ-כ-ר-י-ם!!

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

חומרים לבצק

למילוי

לקישוט

אופן הכנה

  1. לערבב חומרי הבצק  לאיחוד מוחלט רך ונעים.

  2. להכניס הבצק למקרר לשעה בערך או לילה אם תרצו

  3. לערבב הקקאו + הסוכר+ קינמון

  4. לחמם תנור לחום של 180 מעלות

  5. לפתוח חתיכה מהבצק למלבן גדול ויפה.

  6. למרוח על 2/3 מהבצק ממרח שוקולד בצורה יפה ואחידה.

  7. לפזר מעל את תערובת הקקאו והסוכר בצורה אחידה על הכל.

  8. מעל לפזר טיפה שמן 

  9. כעת לקחת את ה-1/3 בצק שלא מרוח ולשים על השליש הקרוב אליו.

  10. כעת יש 1/3  שמרוח במלית קחו אותו בעדינות על הבצק שקיפלתם.

  11. כעת מולכם יש  בצק עם שתי שכבות של מילוי.

  12. קחו את הבצק ורדדו בעדינות אבל ממש בעדינות.

  13.  הוסיפו קמח ברידוד וכל הזמן הזיזו הבצק  לרוחב ולאורך..  ורדדו.

  14. כדי שיתארך ברידוד הזיזו ושוב רדדו.. עד שהבצק  נפתח דק דק

  15. כעת חתכו פס מלבני בחלק הקרוב אליהם ואז חיתכו למשולשים.

  16. בכל משולש הניחו שוקולד צ'יפס וגלגלו לרוגלך.

  17. כך תכינו את כולם 

  18. יוצאת כמות ענקית

  19. הניחו צפוף על תבנית מרופדת בנייר. 

  20. הכניסו לתנור הנמיכו ל-175 מעלות לכ- 20-25-30 תלוי בתנור שלכם.

  21. לקרר הרוגלך ולהכניס לקופסא אטומה!

  22. זהירות ממכר!

  23. ב ת י א ב ו ן !!!