לןגן

קיש בטטה וגבינות

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 28/04/2018 | 01:05
קיש בטטה וגבינות

תקציר המתכון: מתאים לחג שבועות ולכל ימות השנה

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לתחתית

מצרכים למלית

אופן הכנה

  1. התחתית

  2. 1) שמים בבלנדר עם לאב ומערבלים

  3. עד לקבלת בצק פירורי וממשיכים ללוש עם הידיים

  4. 2)ויוצרים כדור

  5. מרדדים לעיגול ועובי בנוני

  6. מסדרים בתבנית בקוטר 26 עם תחתית יורדת ומניחים בצד

  7. אופן ההכנת למלית

  8. 1)לסיר קטן מטגנים שום ,בצל קצוץ עם החמאה עד להזהבה

  9. ושופכים את השמנת ושמים את התבלינים ומבשלים לעוד 5 דקות

  10. 2) שופכים את החלב ושמים את הבטטות ולאחר מכן את הביצה ,מערבבים ושופכים על התחתית ומפזרים את הגבינות

  11. 3( אופים בתנור שחומם מראש ל180

  12. כ 20 דק עד 25 דק

  13. מחלצים את הקיש רק שהוה מתקרר לגמרי

  14. בהצלחה לכולם!!!