לןגן

רולדת שוקולד

מאת: מירי גולני, פורסם: 27/04/2018 | 10:39
רולדת שוקולד

תקציר המתכון: רולדה טעימה מאוד ומתאימה גם לפסח כי אינה מכילה קמח. תודה לרונית פרץ על מתכון מוצלח

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מצרכים למילוי הרולדה

מצרכים לציפוי הרולדה

מצרכים לרולדה

אופן הכנה

  1. רולדה: להקציף חלבונים עם סוכר וסוכר וניל. אחרי שנוצר קצף יציב להוסיף את החלמונים ולקפל עם מרית את שאר המצרכים לפי סדר כתיבתם

  2. לשים נייר אפייה על תבנית התנור ולשפוך את תערובת העוגה וליישר אותה עם מרית

  3. לאפות כ- 15 דקות בחום רגיל (לא טורבו) 175 מעלות

  4. אחרי שהעוגה אפויה, להפוך את העוגה על מגבת מטבח, להוריד את נייר האפיה, ולגלגל העוגה במגבת

  5. להקציף את השמנת עם נס קפה, סוכר ופודינג אינסטנט עד שנוצר קרם יציב. למרוח על העוגה. לגלגל אותה, ולהכניס אותה למקרר

  6. להמיס במיקרוגל כ- 1 דקה את השמנת לקצפת עם השוקולד. לערבב טוב טוב עד שנוצר קרם מעט סמיך

  7. למרוח על העוגה ולהכניס אותה למקרר