לןגן

קציצות בקר עם זתים ותפו"א

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 27/04/2018 | 07:18
קציצות בקר עם זתים ותפו"א

תקציר המתכון: טעם גן עדן !!

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. הכנת הקציצות

  2. חצי קילו בשר טחון בקר

  3. בצל מגורד

  4. 2 כפות פירורי לחם

  5. 2 כפות סודה מוגזת מבקבוק

  6. חופן כוסברה קצוצה

  7. 2 כפות שמן

  8. מלח

  9. רבע כפית פלפל שחור

  10. כפית פפריקה מתוקה

  11. כפית ראס אל חנות

  12. לערבב היטב ולהכניס למקרר עד להכנת הרוטב.

  13. להכנת הרוטב !

  14. לחמם בסיר 7 שיני שום חצויות עם רבע כוס שמן ,

  15. להוסיף כפית כורכום ולערבב לפתיחת תבלינים

  16. נוסיף את התפוחי אדמה, הזתים , הפלפלים נתבל חצי כפית פלפל לבן, כפית כמון, כפית פלפל שחור גרוס , כוס מים רותחים מהול עם כפית אבקת מרק עוף ועוד חצי כוס מים !

  17. נפזר כף כוסברה קצוצה

  18. לאחר שהרוטב מבעבע

  19. נגלגל קציצות ונכניס לרוטב .

  20. נכסה נמניך להבה נבשל 30 דקות , מידי פעם ליצוק מהרוטב עם כף ונרטיב את הקציצות.

  21. נעטר בכוסברה קצוצה

  22. נבשל ללא מכסה לעוד 10 דקות ! בהצלחה אילנית בניזרי 💗