לןגן

פוקצ׳ה של בונז׳ור-דורית כהן

מאת: דורית כהן, פורסם: 27/04/2018 | 02:32
פוקצ׳ה של בונז׳ור-דורית כהן

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אין צורך להפשיר את הפוקצ׳ה.

  2. ראשית נחמם תנור לחום של 210 מעלות.

  3. נבריש את הפוקצה בנדיבות בשמן זית, לפזר מעט מלח גס, רוטב פסטו,

  4. להניח חצילים ופלפלים קלויים, מעט זיתים. עגבניות שרי חצויות, בזיליקום טרי, מדליוני גבינת עזים וכדורי גבינת מוצרלה .

  5. להכניס לתנור שחומם מראש ל 25 דקות .

  6. בתאבון ובהצלחה 🌹