לןגן

פשטידת ירקות וגבינות

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 27/04/2018 | 02:26
פשטידת ירקות וגבינות

תקציר המתכון: לחג שבועות וכל ימות השנה טעים אש🔥 מילה שלי😊

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) מטגנים את הבצל עם הבטטה עד להזהבה

  2. 2) מכניסים את הברוקולי אבקת בצל ופלפל שחור מטגנים לעוד כמה דק מכבים את הגז ומקררים

  3. 3) מכניסים את הגבינות וקמח מערבבים ובסוף מוסיפים את הביצים

  4. 4) משמנים תבנית אנגליש קייק ושופכים את הבלילה ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ 35 עד 40 דקות