לןגן

פול וארטישוק

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 26/04/2018 | 00:01
פול וארטישוק

תקציר המתכון: תוספת נהדרת וטעימה

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. פול וארטישוק

  2. פול טרי או מישקית קפואה

  3. 5 ראשי ארטישוק טרי נקי או קפואה חתוכה לרבעים

  4. 1 חבילת כוסברה

  5. חצי לימון פרוס

  6. 5 שיני שום חתוכים

  7. 1 כפית מלח

  8. 1 כף כרכום

  9. כף מרק עוף

  10. 1/4 כפית פלפל שחור..

  11. אופן ההכנה

  12. לטגן בסיר את השום החתוך עם 4 כפות שמן להוסיף מחצית מהכוסברה הקצוצה לערבב להוסיף את הפול וראשי הארטישוק חתוכים לערבב ותוך כדי להוסיף את פרוסות הלימון ,להוסיף כ2 כוסות מים ולהביא לרתיחה ולתבל,מלח פלפל,מרק עוף וכרכום לכסות ולבשל על גבי להבה נמוכה עד לספיגת הנוזלים,בהמשך להוציא את הלימון שהכנסנו מי שאוהב אפשר להשאיר לפזר שוב את יתרת הכוסברה לעוד 5 דקות וזה מוכן בהצלחה אורה...