לןגן

מאפים דקים עם שום שמיר

מאת: שרה יוסף, פורסם: 24/04/2018 | 21:10

תקציר המתכון: מתאים לנשנוש ואירוח

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערה שמרים סוכר ומים ולהמתין רבע שעה להוסיף את שאר החומרים של הבצק וללוש לקבלת בצק נעים לכסות להתפיח חצי שעה

  2. לחלק ל3 כדורים

  3. לרדד דק לפזר שומשום ולרדד שהשומשום יתפס בבצק

  4. להעביר לתבנית עם נייר אפיה לקחת גלגלת ולחות לםסים בערך 2 ס"מ לחמם תנור 180 מעלות

  5. לתת לבצק 10 דקות לנוח ולאפות רבע שעה בערך מתקבל צבע חום יפה

  6. להוציא מהתנור ולהבריש עם השמן הזעתר שהכנו מראש