לןגן

קינוחי לוטוס אישיים

מאת: Lital Waiss, פורסם: 31/05/2015 | 19:04
קינוחי לוטוס אישיים

קטגוריה: קינוחי כוסות, מספר מנות: 20, זמן הכנה: 40 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

קישוט

קרם

תחתית

אופן הכנה

  1. מפוררים את עוגיות הלוטוס (משאירים בצד 5 עוגיות לקישוט) לחתיכות קטנות.

  2. מחלקים לכוסות עד לגובה שליש של הכוס.

  3. בקערה נפרדת מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר. מי שאוהב את הקצפת בטעם וניל יכול להוסיף אינסטנט וניל (אצלי אוהבים קצפת אמיתית).

  4. מזלפים את הקרם מעל הפירורים עד לגובה 2/3 של הכוס.

  5. מכניסים את ממרח הלוטוס לשקית זילוף וקושרים אותה. (לא לגזור אותה) מחממים במיקרו למשל 15 שניות.

  6. מזלפים את הלוטוס כרצונכם מעל הקרם.

  7. מוסיפים חתיכת עוגייה גדולה לקישוט.

  8. סוגרים את הכוסות על מנת לשמור על הטריות ולמקרר. בתאבון!