לןגן

זרוע בתנור

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 24/04/2018 | 10:48
זרוע בתנור

תקציר המתכון: הכנת זרוע של כבש קצת אחרת בטעם מיוחד

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערית שמים שמן זית, פלפל שחור ומלח מערבבים ומתבלים את הזרוע.

  2. שמים בתבנית חד פעמי קולפים את השום שמים בתבנית חורצים חריצים בזרוע ושמים ביניהם את שומים.

  3. מפזרים כמה עלי דפנה.

  4. מכסים ברדיד נייר ומכניסים לתנור חם בין שעה לשעתיים.

  5. בודקים עם הזרוע מוכנה במידה ולא משאירים עוד קצת בתנור.

  6. יוצא טעים ונימוח.