לןגן

טורט תפוזים טבעונית

מאת: Ronni Palachi, פורסם: 23/04/2018 | 11:18
טורט תפוזים טבעונית

תקציר המתכון: טורט תפוזים טבעונית, קלה וטעימה. הולכת מעולה עם כוס הקפה של הבוקר (והצהריים😋)

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה אחת מערבבת את הקמח עם האבקת אפייה והסודה לשתיה

  2. בקערה נפרדת את הנוזלים והסוכר עד שהסוכר מעט נמס (אני חיממתי במיקרוגל 30 שניות) ואחרי זה את החומץ

  3. לאט לאט מאחדת את 2 התערובות ולא מערבבת יותר מדי שלא תצא דחוסה (עדיף עם מרית בתנועות קיפול ולא עם מטרפה)

  4. ממלאה עד 3/4 מהתבנית ומכניסה לתנור שחומם מראש לחום של 160-180 מעלות ל40 דקות בערך, עד שהעוגה מזהיבה מעט וקיסם יוצא לח

  5. משאירה את העוגה בתנור בסיום האפייה עם דלת מעט פתוחה עד צינון, ככה אני מונעת ממנה לצנוח

  6. לבזוק מעל מעט אבקת סוכר

  7. *אפשר לערבב בפנים קוקוס טחון מי שאוהבת

  8. *מי שאוהבת עוגות יותר לימוניות מוזמנת להחליף את המיץ תפוזים במיץ לימון או לערבב בין השניים