לןגן

פשטידת פטריות

מאת: עינת דגא, פורסם: 22/04/2018 | 06:07

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מטגנת את הבצל עם מעט שמן לאחר השחמה מוסיפה את הפטריות חתוכות מתבלת עם מלח ופלפל שחור.

  2. בתבנית פורסת את הבלינצס בתחתית שמה 2, על הבלינצס זורה את הפטריות והבצל גבינה מלוחה צהובה ועוד גבינות קשות למנהם ואז שוב שכבה של בלינצס פטריות וגבינות עד שנגמר המילוי לוקחת את הביצים עם השמנת המתוקה 2 כפות מרק בצל מעבבת טוב טוב ושופכת על הכל מכניסה לתנור לחום של 180 מעלות עד להזהבה