לןגן

פשטידת ברוקולי

מאת: עינת דגא, פורסם: 22/04/2018 | 05:55

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבצק:

למילוי:

אופן הכנה

  1. בצק:

  2. ללוש את כל המרכיבים לבצק רך ונעים להדק לתבנית אפיה 24 ס"מ להכני לתנור על 180 מעלות לאפות 20 דקות.

  3. למילוי:

  4. להרתיח את הברוקולי עם כף מלח להוציא למסננת להוסיף את הגבינות והביצים למזוג מעל הבצק הפריך ולאפות כ 40צ דקות על 180 מעלות