לןגן

בוואריה

מאת: עינת דגא, פורסם: 22/04/2018 | 05:34

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. על האש: שקית חלב עם 5 חלמונים לערבב עד לרתיחה.

  2. להמיס כוס מים עם 2 שקיות גלטין לערבב טוב טוב ולשפוך לחלב.

  3. להקציף את החלבונים עם כוס סוכר

  4. להקציף את 5 שקיות סוכר וניל עם השמנת המתוקה.

  5. לאחד את קצף החלבונים עם השמנת המתוקה ולאחר מכן עם החלב והחלמונים.

  6. לקרר במקרר להוסיף את הציפוי לאחר שהתקשה.