לןגן

שושנות

מאת: עינת דגא, פורסם: 22/04/2018 | 05:03

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להכנת הבצק: חלמון ביצה, חצי כוס סוכר, מרגרינה, סוכר וניל, קמח אוסם לערבב את הכל לבצק רך שלא נדבק ליד, לתת לבצק לנח במקרר.

  2. את החלבון להקציף עם כוס סוכר ואינסטנט פודינג וניל.

  3. להוציא את הבצק מהמקרר לחלק ל2 חלקים,

  4. לרדד כל חלק לעובי של פחות מחצי ס"מ מלבן ברוחב של 2.5 ס"מ.

  5. למרוח מחצית הקרם המוקצף על כל עלה באופן אחיד לגלגל בזהירות את העלה לרולדה ולחתוך חתיכות מרוחב 2 ס"מ ולהניח בתבנית משומנת במרגרינה.

  6. לאפות בחום בינוני בן 20-25 דקות עד להשחמה קלה.