לןגן

חזה עוף עם נודלס

מאת: ,לימור שמואלי, פורסם: 22/04/2018 | 04:04

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. חותכת לרצועות שמה בתוך שקית נקיה ומפזרת ומכסה בקורנפלור.

  2. בקערה ליד שמה 2 ביצים שום כתוש פלפל שחור חוואיג וכף אורגנו לערבב לטבול הרצועות ולטגן קלות כשמוכן להכניס לרוטב.

  3. רוטב:

  4. טיגנתי בצל 3 שיני שום ופלפל חריף הוספתי 2 כפות רסק מעט אבקת מרק עוף פלפל שחור כף אורגנו ובסוף הוספתי מעטנ רוטב צילי מתוק חריף לאחוד הטעמים וכוסברה לטעם ונוי .

  5. להכין נודלס או ספגטי מה שיש לכן כמו שעושים תמיד מים חמים ומעט שמן כשמוכן להכניס לרוטב למעלה