תקציר המתכון: מנה יפיפיה וטעימה מאוד
קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
המלית:
1
מטגנים את הבצל הסגול
והשום בשמן זית.
2
סוחטים היטב את הנוזלים מהבטטה כדי שלא תהיה רכרוכית.
3
מוסיפים למחבת את הבטטה והקינמון.
4
אחרי ההזהבה מוסיפים סילאן, מלח ופלפל ומערבבים. משאירים להתקרר.
העוף:
1
עושים כיס בחזה עוף נקי משומן, וממלאים בתערובת הקרה.
2
מגלגלים על ניילון נצמד למעין רול וקושרים.
3
מרתיחים מים בסיר, וכדי לחסוך בטיגון מבשלים את העוף עד שנהיה לבן בערך 5 דק'.
4
כשהעוף המבושל מתקרר טובלים בקמח, ביצה ופירורי פנקו, ומניחים על תבנית עם נייר אפייה.
5
מרססים ספריי שמן ומכניסים לתנור על 180 מעלות עד השחמה.
6
חותכים את הגזר, הקולרבי, הפלפלים והגמבה לג'וליאנים, מקפיצים עם
שמן זית ושום, ומסדרים על הצלחת.
7
חותכים את העוף, ומניחים על מצע הירקות.