לןגן

לחמניות עם בצל ואורגנו

מאת: שרה יוסף, פורסם: 21/04/2018 | 12:45

תקציר המתכון: טעם מיוחד

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערה שמרים סוכר וכוס מים ולהמתין 1 דקות בערך

  2. להוסיף את שאר המצרכים וללוש היטב לקבלת בצק נעים

  3. ולהתפיח

  4. אפשרות להתפיח לילה במקרר ואז משתמשים עם מים מהברז לשים היטב ומכניסה מקרר אחרי שעה להוציא ללוש ולהכניס עד הבוקר למקרר

  5. או להשתמש עם מים פושרים ולהתפיח שעה בערך ללוש היטב ודו התפחה של חצי שעה

  6. לחלק את בצק ל 16 כדורים לתת מנוחה של עשר דקות לעשות צורה אפשר לגלגל בשומשום אפשר לחרוץ עם סכין חדה

  7. להניח בתבנית על נייר אפיה ולהתפיח 20 דקות

  8. לחמם תנור 200 מעלות ולאפות חצי שעה בערך

  9. לקחת כוס עם מים מהרז עם מעט סוכר ומעט מלח ולהבריש את לחמניות ולהמשיך לאפות לחזור על הפעולה 3 פעמים