תקציר המתכון: קינוח הורס וטעים במיוחד❤️
קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
להניח את תבנית הספירלה מעל משטח יציב, להמיס את צנצנת הלוטוס במיקרו ( 30 שניות ) , לשפוך לתוך כל עיגול . לנער מעט כדי שיצאו בועות.
להכניס למקפיא לשעה.
)על אותו עקרון נוטלה - את הנוטלה לא צריך להמיס , לשפוך מעל כל עיגול אפשר להיעזר בפלטה קטנה כדי לדאוג שכל החומר יכנס לספירלה) .
מוס -
להמיס שוקולד לבן יחד עם שמנת מתוקה .
את הגבינה להוציא מראש לטמפר׳ חדר כי לרוב הגבינות האלו מעט שמנות כדי שיהיה יותר נוח לעבוד איתן, להעביר לקערה ועם מרית או קלף לפתוח את הגבינה לצדדים כדי להיפטר מגושים , את תערובת השוקולד והגבינה לאחד , אפשר להיעזר בבלנדר מוט. כדי לקבל תערובת חלקה. להוסיף מחית וניל לערבב.
להמיס את הגלטין המושרה במשך 15 שניות במיקרו , להוסיף לתערובת השוקולד והגבינה .
להקציף את השמנת להקצפה במיקסר עד שמתקבלת קצפת נפוחה מעט אך לא יציבה ממש.
לאחד את הקצפת עם תערובת השוקולד הגלטין והגבינה .
לשפוך לתבנית סילקון מלבנית . להקפיא לפחות שש שעות .
לאחר מכן להוציא את התבנית . לקרוץ עיגולים באמצעות קורצן . להניח בין שתי ספירלות של לוטוס או נוטלה .
בהצלחה ❤️❤️❤️❤️