לןגן

סנדוויץ לוטוס ונוטלה עם מוס שוקולד לבן ושמנת

מאת: מרי קוגן, פורסם: 21/04/2018 | 10:27
סנדוויץ לוטוס ונוטלה עם מוס שוקולד לבן ושמנת

תקציר המתכון: קינוח הורס וטעים במיוחד❤️

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להניח את תבנית הספירלה מעל משטח יציב, להמיס את צנצנת הלוטוס במיקרו ( 30 שניות ) , לשפוך לתוך כל עיגול . לנער מעט כדי שיצאו בועות.

  2. להכניס למקפיא לשעה.

  3. )על אותו עקרון נוטלה - את הנוטלה לא צריך להמיס , לשפוך מעל כל עיגול אפשר להיעזר בפלטה קטנה כדי לדאוג שכל החומר יכנס לספירלה) .

  4. מוס -

  5. להמיס שוקולד לבן יחד עם שמנת מתוקה .

  6. את הגבינה להוציא מראש לטמפר׳ חדר כי לרוב הגבינות האלו מעט שמנות כדי שיהיה יותר נוח לעבוד איתן, להעביר לקערה ועם מרית או קלף לפתוח את הגבינה לצדדים כדי להיפטר מגושים , את תערובת השוקולד והגבינה לאחד , אפשר להיעזר בבלנדר מוט. כדי לקבל תערובת חלקה. להוסיף מחית וניל לערבב.

  7. להמיס את הגלטין המושרה במשך 15 שניות במיקרו , להוסיף לתערובת השוקולד והגבינה .

  8. להקציף את השמנת להקצפה במיקסר עד שמתקבלת קצפת נפוחה מעט אך לא יציבה ממש.

  9. לאחד את הקצפת עם תערובת השוקולד הגלטין והגבינה .

  10. לשפוך לתבנית סילקון מלבנית . להקפיא לפחות שש שעות .

  11. לאחר מכן להוציא את התבנית . לקרוץ עיגולים באמצעות קורצן . להניח בין שתי ספירלות של לוטוס או נוטלה .

  12. בהצלחה ❤️❤️❤️❤️