לןגן

תפוח אדמה בתנור מוקרם- דורית כהן

מאת: דורית כהן, פורסם: 19/04/2018 | 05:46
תפוח אדמה בתנור מוקרם- דורית כהן

תקציר המתכון: תפוח אדמה בתנור מוקרם

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשטוף את תפוחי האדמה בקליפתם טוב טוב .

  2. לעטוף כל אחד בנייר כסף

  3. להכניס לתנור על חום 220

  4. מעלות על גריל למשך 50 דקות עד לריכןך .

  5. בקערה נערבב את השמנת עם הגבינות ומעט מלח.

  6. נרוקן מעט את תפוחי האדמה ונמלא במלית .

  7. נסדר על תבנית אפיה

  8. ונאפה על חום 180 מעלות עד להזהבה.

  9. מתאים גם לחג שבועות .

  10. בתאבון ובהצלחה. 🌹