תקציר המתכון: תפוח אדמה בתנור מוקרם
קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
לשטוף את תפוחי האדמה בקליפתם טוב טוב .
לעטוף כל אחד בנייר כסף
להכניס לתנור על חום 220
מעלות על גריל למשך 50 דקות עד לריכןך .
בקערה נערבב את השמנת עם הגבינות ומעט מלח.
נרוקן מעט את תפוחי האדמה ונמלא במלית .
נסדר על תבנית אפיה
ונאפה על חום 180 מעלות עד להזהבה.
מתאים גם לחג שבועות .
בתאבון ובהצלחה. 🌹