לןגן

מופלטה

מאת: עינת דגא, פורסם: 18/04/2018 | 17:13

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב את הקמח הסוכר השמרים והמלח להוסיף מים בהדרגה ללוש כ 5 דקות לבצק אחיד ורך

  2. יוצרים מהבצק כדורים בגודל ביצה, טובלים כל כדור בקערית עם שמן ומניחים על מגש מניחים ל 20 דקות בטמפרטורת החדר

  3. מחממים מחבת על להבה בינונית

  4. פותחים כל כדור על משטח משומן היטב

  5. מנחים את העיגול על המחברת הופכים ומוסיפים עוד בצק נוסף הופכים ומוסיפים עוד כדור ושוב הופכים כך ממשיכים 10 מופלטות מוציאים על צלחת מכוסה במגבת