עוגת תפוחים
מאת: עינת דגא, פורסם: 18/04/2018 | 16:35
קטגוריה: עוגות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
6 תפוחים רצוי ירוקים מקולפים חתוכים לקוביות
-
1/2 כוס סוכר
-
חצי כפית קינמון
-
שקית סוכר וניל
-
2 כוסות קמח תופח
-
4 ביצים
-
1 כוס שמן
-
כוס סוכר
-
חצי כפית קינמון
אופן הכנה
-
לפזר על כל התפוחים 1/2 כוס סוכר עם חצי כפית קינמון
-
לערבב את שאר החומרים יחדיו להוסיף את התפוחים ולאפות בחום של 170 מעלות כ 40 דקות