לןגן

עוגת שוקלד נימוחה

מאת: עינת דגא, פורסם: 18/04/2018 | 14:28

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. על הגז לבשל ולקרר:

  2. 2 שוקולד מריר

  3. 3/4 כוס סוכר

  4. 1 כוס חלב

  5. 1 כוס שמן

  6. 4 כפות קקאו

  7. להפריד חלבונים וחלמונים את החלמון (הצהוב) לערבב עם תערובת השוקולד לאחר שהורדנו מהגז יש לערבב במהירות כדי של יהפוך לחביתה, לאחר מכן להפריש כוס גדולה מתערובת השוקולד החוצה.

  8. את החלבון להקציף עם 3/4 כוס סוכר

  9. להוסיף כוס וחצי קמח תופח ולערבב עם תערובת השוקלד ולאחר מכן להוסיף את החלבון המוקצף לתערובת ולערבב היטב, לשמן תבנית ולאפות כ-45 דקות בחום של 170 מעלות, כאשר מוצאים את העוגה מהתנור עוד בעודה חמה, יש לזרות את כוס השוקולד מעל.

  10. בתאבון!