סלט כרוב סגול עם קשיו וחמוציות
מאת: אורית לוי, פורסם: 17/04/2018 | 23:30
תקציר המתכון:
רוטב משגע, מתאים לאירוח בכל אירוע, קלי קלות להכנה
קטגוריה: סלטים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
1 כרוב סגול חתוך לרצועות דקות
-
5 גבעולי בצל ירוק חתוכים לטבעות כולל העלים
-
1 גבעול סלרי (ללא העלים) קצוץ דק (לא חייב)
-
50 גר' חמוציות (חצי כוס)
-
100 גר' קשיו קלוי (1 כוס) - ניתן להחליף באגוזים או בוטנים קלויים
לרוטב
-
חצי כוס מיץ לימון
-
1 כף סויה
-
1 כפית דבש
-
1 כפית סוכר חום דמררה
-
3 שיני שום כתוש
אופן הכנה
-
לערבב את מרכיבי הסלט יחד
-
לערבב את מרכיבי הרוטב היטב עד המסה מלאה ורוטב אחיד
-
לזלף את הרוטב על הסלט, לערבב היטב ולטרוף
-
הסלט אף יותר טעים לאחר כמה שעות של ספיגת הרוטב.