לןגן

טורטייה במילוי שווארמה ביתית

מאת: לילך טייב, פורסם: 17/04/2018 | 12:26
טורטייה במילוי שווארמה ביתית

תקציר המתכון: מהיר וקל להכנה והנה לכם ארוחה משביעה

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מנקים את החזה עוף משומנים מיותרים ומעצמות, שוטפים וחותכים לרצועות קטנות ודקות.

  2. מחממים את 3 כפות השמן במחבת ומטגנים את הבצל עד לשקיפות. מוסיפים את רצועות חזה העוף שחתכנו ומטגנים עד שהחזה עוף מוכן משני צידיו. מערבבים מידי פעם בעט הטיגון. מוסיפים תבלינים ומערבבים היטב, מקפיצים עוד דקה - שתיים ומסירים מהאש.

  3. מורחים טחינה או חומוס או כל רוטב אחר שאוהבים מעל הטורטיות ומניחים 2 כפות של שווארמה מוכנה בצד הטורטייה. מגלגלים וחותכים באמצע, מגישים ואוכלים לשובע!!